Om företaget WIANNI AB

Niclas;
Har tidigare arbetat i 22,5 år som inrednings & finsnickare på ett företag här i Jämtland. Då sysslade jag med trä-inredningar till hotell/restaurang & offentlig miljö.

Ända sedan min ungdom har jag på min fritid varit intresserad av /ägnat mig åt finslöjd och då jag även har en konstnärlig begåvning efter mina föräldrar så beslutade jag mig för att satsa på mitt eget! Startade då mitt företag NL Trä & Design.
Sommartid jobbar jag mest med motorsågs-skulptering. 
Har till min "hjälp" Stihls motorsågar & Mora-kniv (från Mora of Sweden)!
Vintertid "går jag in" i min verkstad & kör finsnickeri.
Jag tillverkar då allt ifrån vackra flugaskar -- knivslöjd.

Mina produkter är till för att användas och är därför perfekt som present eller till julklapp!!

Ett av mina intressen sedan barnsben är flugfiske!


Ann-Louise;
20 års anställning inom E///-koncernen. Efter det arbetat hos privata företag. Startade det egna företaget ALL Administration Föllinge för att arbeta med bl a bokföring o div administration.  

"ALLkunnig" då det gäller uppdatering/administration av div affärssystem såsom SAP, Visma, BL, Fortnox, Pyramid m fl så de flesta företag har nytta av mig!
Då jag dessutom har gedigen kunskap av bl a projektledning, uppstart av företag, bokföring, bokslut mm så kan jag hjälpa ditt företag med ALL administration!

Jag gillar att skjuta mitt i prick, har ett antal svenska rekord i bågskytte från min ungdom på min meritlista!

Tillsammans så startade vi 2013 vårat familjeföretag WIANNI AB som kommer att leva vidare i framtiden genom våra barn Johanna & Wille!

Carpe Diem!

KONTAKTA OSS:

Ditt meddelande har skickats
Ett fel uppstod, meddelandet skickades inte.